Kabeh Kategori

Gambar Company

Omah>Company>Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Foshan Bekwell Intelligent Equipment Co., Ltd. was established in 2017, located in Lunjiao Industrial Avenue, Shunde District, Foshan City, Guangdong Province. It is the second production base of Shanghai Jwelll Machinery Co., Ltd., an extrusion machinery R&D and manufacturer, in Guangdong.It is a high-tech manufacturer specializing in research and development of plastic extrusion equipment, We have a high qualified R&D and experienced mechanical and electri-cal engineer team as well as advanced processing foundation and normative assembly shop. Its parent company Shanghai Jwell Machinery Co., Ltd. is China's largest professional manufacturer of plastic extrusion machinery, as the vice president unit of CPMIA founded in 1997, focused on one-stop solution for all kinds of garis ekstrusi lokakarya, pabrik paling profesional kanggo produksi lan pembangunan extrusion line, lan account banget misuwur kabeh ndonya. Mesin JWELL wis didol ing saindenging negara, lan diekspor menyang kabeh bawana ing saindenging jagad, kalebu pasar negara maju, kayata Jerman, Amercia, Jepang, Italia, Spanyol lan liya-liyane. Ngandelake teknologi diwasa perusahaan induk lan inovasi perusahaan anyar, luwih saka 200 set macem-macem ngeculake peralatan diprodhuksi lan didol saben taun, lan padha ngalembana lan dikenali dening pasar domestik lan manca.

Kanthi semangat pionir, Foshan Bekwell Co., Ltd., kanthi dhukungan saka kantor pusat, sukses ngembangake basis pangolahan, produksi lan penjualan ing luar negeri ing taun 2019, lan diadegake Bekwell (Thailand) Intelligent Equipment Co., Ltd., . Perusahaan kasebut dumunung ing Kawasan Industri Rayong. Iku perusahaan basis teknologi sing spesialisasine ing pangembangan, produksi lan dodolan peralatan extrusion plastik lan produk peripheral, lan wis dikenali dening pemerintah lokal kanggo menehi BOI kualifikasi perusahaan. Perusahaan iki adohé 26 kilometer saka Bandara Internasional Suvamabhumi, 38 kilometer saka Bandara Don Muang, lan 19 kilometer saka pusat kutha Bangkok. meter, watara 93,000 hektar. Jarake udakara 160 kilometer saka Pelabuhan Laem Chabang, pelabuhan banyu jero paling gedhe ing Thailand, 50 kilometer saka Pelabuhan Map ta Phut, lan 60 kilometer saka Bandara Internasional U-Tapao. Transportasi kasebut trep banget lan nduweni kaluwihan strategis tartamtu. Semangat perusahaan kita yaiku "dadi terus-terusan lan inovatif", terus njelajah lapangan ekstrusi anyar. Sugeng rawuh ing pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi kita kanggo diselidiki, panuntun dhumateng lan kerjasama. Kita seneng menehi dhukungan sing kuat kanggo sampeyan!

"Kualitas Apik, Sampurna Kabeh" yaiku kabijakan kualitas Jwell, lan kabeh karyawan arah kerja.
"Jujur' minangka ide inti kanggo kita nyumbang" Century JWELL