Kabeh Kategori

Sistem kontrol

Omah>ndhukung>solusi>Sistem kontrol

Sistem kontrol


Sistem kontrol
SIEMENS

SIEMENS antarmuka manungsa-mesin

Layar panel kontrol antarmuka manungsa-mesin nduweni fungsi kaya ing ngisor iki: tampilan visual nyedhiyakake dhukungan paling apik kanggo gampang nyetel, nelusuri, ngganti lan nyimpen paramèter, sistem kontrol nduweni fungsi diagnosa diri. malfungsi bisa ditampilake ing layar.

0
BECKHOFF
BECKHOFF Jerman antarmuka manungsa-mesin lan parison programmer.bisa nyetel ing 300 TCTerms1
MOOG
sistem kontrol Parison nggunakake MOOG 100 TCTerms panson program mer.andit nggunakake dirancang khusus umur Pack daya hydraulic kapisah kanggo ngontrol gerakan cylinder.so wis tliti dhuwur2
Ekstrusi & Die sirah
jinhailuo
Extruder nggunakake sekrup lan tong minyak, yaiku merek terkenal Olilh;s'甘 ing saindenging jagad. Wis kaluwihan kuwi

minangka output dhuwur.plastisasi lancar, bisa dipakai lan umur dawa. Kothak gear minangka jinis produk sing digunakake khusus kanggo ekstrusi plastik


JWELL nyedhiyakake stabil & macem-macem jinis lapisan tunggal / multi-lapisan terus-terusan / akumulasi jinis die head.fit kanggo kabutuhan khusus pelanggan kanggo bahan molekul dhuwur sing beda lan nomer lapisan sing beda.

3
4
5
Sistem blowowpin
BK apik
Up-blowing unit(Used for JWZ-BM Continuous type Mesin Blow Blow)12
Bottom-blowing unit(Used for JWZ-BM Accumulating type Blow Mesin ngecor)13
Sistem output

BK apikNjupuk robot14
Scrapping ngumpulake bebarengan, ngirim, crusher dadi siji un15
Sistem hidrulik
YUKEN

Sistem kontrol hidrolik nggunakake teknologi sing dikontrol servo kanggo ngontrol gerakan aktuator.


Sistem hidrolik opsional bisa ngirit 50% energi

16
17
Sistem Bukak & Tutup
BK apik
Ngalih struct1on6
Umume telung platen lan telung dasi bar struct1on7
Sistem pelumasan
BK apikSistem pelumasan otomatis iki bisa nglumasi sistem kanthi siklus pesawat kanthi otomatis8
Sistem listrik
SIEMENS

Unit CPU SIEMENS


SIEMENS suhu-kontrol un


Unit output digital SIEMENS


SIEMENS analog-output un


Unit CPU MITSUBISHI


ABB invertor revolving kacepetan-kontrol


Schneider komponèn listrik

91011

MITSUBISHI
ABB
Schneider