Kabeh Kategori

Sajarah

Omah>Company>Sajarah

2018

Perusahaan bekwell Thailand kadhaptar kanthi merek dagang perusahaan Foshan bekwell kanggo nguatake perdagangan manca lan pangembangan njaba.

2017

perusahaan iki diadegaké ing Shunde, Foshan, Guangdong. Foshan Bakewell Intelligent Equipment Co., Ltd. spesialisasi ing produksi lan R&D mesin cetakan kothong lan peralatan tambahan.

2012

basis produksi paling gedhé papat diadegaké ing Liyang, Changzhou, Provinsi Jiangsu. Produk kasebut kalebu jalur produksi ekstrusi pipa, jalur produksi ekstrusi lembar, peralatan pembentuk kothong, peralatan pemulihan granulasi, lan produksi bagean inti, cetakan tong minyak sekrup.

2006 - 2011

basis produksi diadegaké ing Taicang, Suzhou, Provinsi Jiangsu. Produk kalebu baris produksi pipe extrusion, line produksi extrusion sheet, peralatan mbentuk kothong, peralatan Recovery granulation, lan produksi bagean inti, meneng tong minyak jamur. Teknologi produksi lan produk R&D nampa komisi gedhe sajrone 5 taun, sing bisa nyukupi syarat produksi pelanggan

2003 - 2005
Kamentrian perdagangan internasional didegaké kanggo melu ing pameran K ing Jerman
2002

perusahaan diadegaké cabang peralatan film sheet lan kasil ngembangaken baris produksi extrusion lembaran PET

2001

Zhoushan Jinwei Screw Manufacturing Co., Ltd. diadegaké. Merek sekrup yaiku "keong emas"

2000

Line produksi profil PVC massa diprodhuksi PPR pipe line produksi kasil diwiwiti, lan baris produksi sheet PP kasil diwiwiti

1998 -1999

serat kimia jw4, jw35 lan jwa6 dhuwur-kacepetan nduwurke tumpukan sirah wis rampung, lan-kacepetan dhuwur nduwurke tumpukan serat kimia line produksi iki independen dikembangaké lan miwiti kasil.

1997

Shanghai Jinwei Machinery Manufacturing Co., Ltd. resmi diadegake kanggo ngembangake macem-macem extruders lan mbantu ngrancang standar industri extruder sekrup tunggal