Kabeh Kategori

Sistem Hidrolik

Omah>ndhukung>solusi>Sistem Hidrolik

Sistem hidrolik


Sistem hidrolik minangka bagéan saka integrasi mekanik lan listrik, sing nggayuh otomatisasi, nyedhiyakake efisiensi produksi tenaga kerja, nyuda biaya produksi, lan nduwe peran penting ing produksi industri modern.

Perusahaan BEKWELL duwe tim desain hidrolik profesional, sing wis setya ngrancang lan nggawe turing nggunakake konsep maju, uga wis entuk diversifikasi produk, standarisasi lan teknologi sing diwasa kanggo nggawe keuntungan ekonomi sing apik kanggo para pelanggan.

Utamane aplikasi
1.Crusher lan shredder saka mesin daur ulang plastik,
2.Komponèn serat kimia, 30T lan 50T stasiun hydraulic;
3. Telung tanggalan roller, tabel kalibrasi sheet lan mesin piring,
4.Cutter, tank vakum lan ngangkut mati saka mesin pipe;
5. Corrugator saka mesin pipa corrugated,
6.Jotosan cetakan mesin,

未 标题 -1未 标题 -2图片 3