Kabeh Kategori

Gambar Company

Omah>Industri

Foshan bekwell intelligent equipment Co., ltd yaiku perusahaan shanghai JWELL Cabang Guangdong, Shanghai Jwell Machinery Co., Ltd...Minangka unit wakil presiden CPMIA, minangka salah sawijining produsen mesin ekstrusi plastik paling gedhe ing China. Basis produksi perusahaan Jwell nutupi babagan 700, 0000 meter persegi lan kalebu 5 bagean, sing ana ing distrik Jiading ing Shanghai ing ngendi kantor pusat perusahaan dumunung, Zhoushan City of Zhejiang Province, Taicang City lan Liyang City of Jiangsu Provinsi lan Kutha Foshan Provinsi Guangdong. Perusahaan iki duwe luwih saka 2800 staf, udakara 480 teknisi lan ngatur staf ing antarane. Lan thanks kanggo kelompok riset lan pangembangan kualitas dhuwur, engineers electrical lan mechanical experienced, basa mesin majeng lan lokakarya qualified saka perusahaan, kita ngedol luwih saka 2000 garis extrusion majeng saben taun. Kita njaga hubungan kerjasama karo 22 perusahaan khusus, 9 bengkel mesin gedhe lan 3 bengkel perawatan panas lan nitriding.

Misi JWELL: Kerja keras, Tetep inovatif lan fokus ing pelanggan, Kanggo mbangun rantai eko ekstrusi global sing cerdas

Major products of our company: Various plastic pipes extrusion lines including large diameter PE/PVC double wall corrugated pipe extrusion line, large diameter PE/PVC solid wall pipe extrusion line, PP-R/PEX/PE-RT cool/hot water pipe extrusion line, PA/PE/PVC single wall corrugated pipe extrusion line; Various plastic profile extrusion lines; Various plastic plate & sheet extrusion lines; Chemical fiber spinning; Microcomputer controlled automatic blow molding machines; Plastic auxiliary recycling lines; Various single & twin screw and barrel extruders; T die; Screen exchangers; Rollers and Robots. etc.

Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing bidang ekstrusi plastik, Perusahaan Jwell wis dadi khas amarga pangerten jero babagan ekstrusi plastik lan kinerja pangolahan logam sing luar biasa. Kanggo sawetara wektu, kita nglumpukake pengalaman produksi lan mac.