Kabeh Kategori

Riset lan Pengembangan Peralatan Ekstrusi Plastik

We duwe R&D qualified dhuwur lan tim engineer mechanical lan electri-cal experienced uga pondasi Processing majeng lan toko perakitan normatif. Perusahaan induk Shanghai Juga Machinery Co., Ltd. minangka produsen mesin ekstrusi plastik paling gedhe ing China, minangka wakil presiden unit CPMIA didegaké ing 1997, fokus ing solusi siji-mandeg kanggo kabeh jinis lokakarya extrusion line, pabrik paling profesional kanggo produksi lan pangembangan line extrusion, lan account banget misuwur kabeh ndonya.



Read More

industri


Babagan awake dhewe


Foshan Bekwell Intelligent Equipment Co., Ltd. didegaké ing 2017, dumunung ing Lunjiao Industrial Avenue, Distrik Shunde, Foshan City, Provinsi Guangdong. Iki minangka basis produksi nomer loro saka Shanghai Jwelll Machinery Co., Ltd., R&D lan pabrikan mesin ekstrusi, ing Guangdong. tim insinyur mekanik lan listrik sing berpengalaman uga yayasan pangolahan majeng lan toko perakitan normatif. Perusahaan induk Shanghai Jwell Machinery Co., Ltd. minangka produsen mesin ekstrusi plastik paling gedhe ing China, minangka unit wakil presiden CPMIA sing didegake ing taun 1997, fokus ing solusi siji-mandeg kanggo kabeh jinis bengkel garis ekstrusi, pabrik paling profesional. kanggo produksi lan pangembangan garis extrusion, lan merek sing misuwur banget ing saindenging jagad. Mesin JWELL wis didol ing saindenging negara, lan diekspor menyang kabeh bawana ing saindenging jagad, kalebu pasar negara maju, kayata Jerman, Amercia, Jepang, Italia, Spanyol lan liya-liyane. Ngandelake teknologi diwasa perusahaan induk lan ...


Read More

Golek solusi sampeyan


Sistem kontrol

Sistem kontrol

Sistem hidrolik

Sistem hidrolik

Macem-macem Sistem Diehead

Macem-macem Sistem Diehead